LONG-TERM INVESTMENT

Articles

Momentum Markets publishes all articles in witch we participate. The articles are listed below sorted and marked by categorized topics.

 

Choose, click and see.

Posts

Chosen

2016: Pas på “Mega Cap aktier” – Køb luftfartsaktier!

Vi vil se en stor sektorrotation, hvor investorer vil gå ud af blandt andet farma, biotek og forbrugsgoder for at gå over i cykliske aktier og ikke mindst luftfart, der sammen med industri bliver den store vindersektor i 2016.

Theme: Biotek-Medicinal, Luftfart

Filter:

Chronological

Filter by:

  • Chronological
  • Luftfart
  • Alpha Bank
  • Olieprisen
  • Sberbank
  • Dollar
  • Biotek-Medicinal
  • Twitter
  • Red alerts

Undgå den næste aktiefælde

Value Traps er ofte solide aktieselskaber, som markedet traditionelt har haft stor tiltro til på grund af positive og selvforstærkende nøgletal. Pludselig står selskabet imidlertid over for strukturelle problemer, som end ikke ledelsen har set i øjnene.

Han forudså nedturen hos Novo Nordisk: – Bunden er slet ikke nået

For to år siden forudsagde chefstrategen Domenick Beskos, at Novo Nordisk-aktien skulle falde drastisk. Nu er det sket, og der er stadig dystre tider.

Tema: Biotek-Medicinal

2016: Pas på “Mega Cap aktier” – Køb luftfartsaktier!

Vi vil se en stor sektorrotation, hvor investorer vil gå ud af blandt andet farma, biotek og forbrugsgoder for at gå over i cykliske aktier og ikke mindst luftfart, der sammen med industri bliver den store vindersektor i 2016.

Tema: Biotek-Medicinal, Luftfart

Dollaren står foran markant fald

Årets stigning bygger på den fejlagtige hypotese, at effekten af at den amerikanske centralbank vil hæve renten i år, medfører at kapitalstrømmene vil søge mod USA, da renterne er højere der.

Tema: Dollar

Danskernes investeringer i 2014: Flere fonde og færre obligationer

Historisk lave renter har fået investorer til at miste appetitten på stats- og realkredit obligationer og se sig om efter alternativer. Processen med at renterne bliver normaliseres, vil sandsynligvis begynde denne sommer siger Domenick Beskos, chefstrateg hos Momentum Markets.

Chefstrategens råd til private investorer

Centralbanker i både Europa og USA kæmper en kamp mod deflationen ved at sænke renten. Det giver problemer for de private investorer, som søger mod alternative steder at placere deres formuer.

Nyvalg eller ny regering, men ikke grexit

Syriza-regeringen i Athen ledet af premierminister Alexis Tsipras er inde i en dødskamp, der vil resultere i en ny regering, men ikke i grexit (græsk farvel til euroen) eller udtræden af EU fællesskabet.

Masser af brændstof i SAS-aktien

Du er vant til, at aktieselskaberne på børsen forsøger at præsenterer deres mest optimistiske egenhistorier. For SAS og de andre luftfartsselskaber er det imidlertid anderledes. De bruger forretningsjammer til at presse lønomkostningerne ned.

Tema: SAS aktien

Chefstrateg går sine helt egne veje

Domenick Beskos fra Momentum M­arkets­ har ­flere­ gange­ overrasket­ ved­ at ­tage­ markant­ andre­ valg, ­når ­han­ har skullet­ rådgive­ sine­­ investorer. ­Han fremsætter ­ofte­ synspunkter langt­ fra mainstream­ og­ ­betragter ­sig­ selv­ som­ en mytedræber, der­ punkterer­ f­ejlagtige­ opfattelser ­i­ markedet.

Novo beroliger aktiefolket

Et overskud på 20 milliarder får Novo-aktien til at indhente tidligere kurstab. Jeg synes, det ligner en skjult nedjustering. I det hele taget synes jeg ikke, Novo længere kan betegnes som et selskab med så høj vækst, at det retfærdiggør de priser, aktien handles til. Domenick Beskos, chefstrateg i Momentum Markets.

Tema: Biotek-Medicinal

Novos høje salgsvækst er truet

Novo Nordisk tjener fortsat gode penge, men regner ikke med at kunne holde gamle vækstrater.

Tema: Biotek-Medicinal

Content:

Chosen