LONG-TERM INVESTMENT

Podcast

Momentum Markets publishes all podcasts in witch we participate. The podcasts are listed below sorted and marked by categorized topics.

 

Choose, click and see.

Broadcasts

Chosen

Olieprisen står overfor priskollaps

Chefstrateg Domenick Beskos redegør for hans forudsigelse, beskrevet i juli månedsrapporten TRENDENCY, om et forestående priskollaps i olie.

Theme: Olieprisen

Filter:

Chronological

Filter by:

  • Chronological
  • Luftfart
  • Alpha Bank
  • Olieprisen
  • Sberbank
  • Dollar
  • Biotek-Medicinal
  • Twitter
  • Red alerts

Strategisk gennemgang af markedsudsigterne efter Trump

Sektorrotation over i finans og cykliske aktier, på bekostning af defensive aktier. OPEC enighed vil vare kort, udbud og store reserver vil guide markedet lavere. Store fald i obligationsmarkederne ignoreres i første omgang men kan blive en alvorlig trussel for den kortsigtede positive udvikling.

Markederne holdes udelukkende oppe af forventninger om at lav/minus rentemiljøet fortsætter

Verdens centralbanker er fanget i en dødsspiral af økonomiske indgreb der dels ødelægger al traditionel bankvirksomhed og medfører skævvridning af pensionsmarkedet. Når tilliden svækkes, vil det først kunne ses i Japan, og en korrektion på 5-10% i aktiemarkederne vil indtræffe. Luftfart leverer bedste regnskaber i 10 år – men bliver ikke honoreret på børsen endnu. Novo står svagt i et diabetes marked der de næste 3 til 5 år, vil være under tiltagende prispres. Det er vores vurdering at ledelsen endnu engang undervurderer markedet. Twitter som vi anbefalede på 14 $ stiger pænt efter stigende opmærksomhed omkring deres platform som ledende indenfor ”Live Video Search”. Vi ser en 5 dobling af aktien. Overkapacitet vil fortsat presse olieprisen mod 20 $.

Tema: Biiotek-Medicinal, Olieprisen, Twitter

Fokuser på markedernes fundamentale forhold

Twitter anbefales igen, aktien har potentiale til en 5 dobling. SAS seneste regnskab er væsentlig bedre en hvad markedet tror. Vi fastholder kurstarget på 40 kr. Mulig kurssvækkelse på 30 - 50% i Pandora-aktien de næste 12 - 24 mdr.

Tema: Twitter, Luftfart, Red Alerts (Pandora)

Derfor ligger Momentum Markets porteføljer i plus

Korrektionen i starten af året havde Momentum Markets forudset og havde hedget. Vores investering i stålaktier, hvor vi nu har taget profitten hjem har også medvirket positivt. Græsk økonomi har bundet ud og får Europas højeste vækst på 2,9% i BNP i 2017. Olieprisen får et nyt dyk ned mod 20 dollar hen over sommeren.

Sektorrotationen over i cykliske aktier fortsætter

Prispres og strukturændringer på indkøbssiden i det amerikanske insulinmarked slår igennem i Novos pejling for 2016. Hør de tre vigtige investeringstiltag for et godt afkast i 2016

Tema: Biotek-Medicinal

Europæisk luftfart bliver en vinder sektor i 2016

Sektorrotation ind i europæisk luftfart bekræfter at vores tiltro til at sektoren bliver vindersektoren i 2016. Advarsel mod Fingerprint Cards aktien, som handler i kurs 507 skr! "Mange lighedstegn med det der foregik i OW Bunker".

Tema: Luftfart, Red alert (Fingerprint Cards)

Investeringsåret 2016

”Mega cap” aktier holder verdens store aktieindeks oppe. Mange tegn på bobler i danske aktier samt medicinal- og biotekaktier. Europæisk luftfart vil være en af de attraktive sektorer for 2016. Overoptimisme kan betyde en korrektion i december/januar.

Tema: Luftfart

Medicinal- og biotekboblen er begyndt at briste

Medicinal- og biotekboble, finanssektoren og regnskaber fra bl.a. Apple og Alibaba. Chefstrateg Domenick Beskos fra Momentum Markets er med i studiet.

Tema: Biotek-Medicinal

Boble punktering i biotek- og medicinal sektoren!

Mange lighedstegn med "dot com" chrashet i 2000, hvor it-sektorens patenter blev reguleret af myndighederne. Den igangværende sektor-rotation ud af biotek- og medicinal aktier, vil tilgodese aktier inden for luftfart og andre konjunkturfølsomme sektorer.

Tema: Biotek-Medicinal

Reformkvantespring i Grækenland

Ny regering eller efterårsvalg sandsynlig. Efter implementering af reformer vil Grækenland opleve Europas højeste vækstrater. Olieprisen genoptager sin faldende bevægelse.

Tema: Olieprisen

Den nye “Silkevej”

Euro-Asiatisk infrastrukturudbygning vil skabe vækst i årtier! Strategisk skift i kapitalstrømmene i US dollar vil medføre et fald på 20% det næste år til halvandet.

Tema: Dollar

Rusland er i år verdens bedste aktiemarked

Momentum Markets har ved årsskiftet købt sig ind i Ruslands bank- og detail sektor. Strukturelle ændringer i den amerikanske sundhedssektor kan modarbejde Novo Nordisk aktiekurs. Vi anbefaler at undgå aktien, som er sårbar for nedjusteringer.

Tema: Sberbank, Biotek-Medicinal

Apple kan købe hele Rusland!

SAS er en "forældreløs" aktie, som analytikere og investeringsforeninger ignorerer. Momentum Markets mener stadig at SAS er Nordens mest undervurderede aktie. Oliens "dødsspiral" fortsætter og olieprisen forventes at falde yderligere i 2015.

Tema: Luftfart, Olieprisen

Tvangsnedlukninger af positioner i olie- og obligationsmarkedet fremkalder glimrende købsmuligheder i aktiemarkedet

Chefstrateg Domenick Beskos kommenterer på paradigmeskiftet ved faldende oliepriser og giver en opfølgning på forudsigelsen om oliepriskollaps fra september. Endnu engang advares mod OW Bunker - "Det er et selskab hvor investorerne tror de forstår hvordan indtjeningen er skruet sammen, men så viser det sig, at det gør de faktisk slet ikke".

Tema: Olieprisen

Olieprisen står overfor priskollaps

Chefstrateg Domenick Beskos redegør for hans forudsigelse, beskrevet i juli månedsrapporten TRENDENCY, om et forestående priskollaps i olie.

Tema: Olieprisen

Europæisk luftfart som investeringscase

Chefstrateg Domenick Beskos kommenterer på det seneste regnskab fra SAS, samt hvad der gør Blackberry og Open Table til selskaber Momentum Markets har stort tiltro til.

Tema: Luftfart

Chefstrateg Domenick Beskos kommenterer på den seneste udvikling på aktiemarkederne

Advarsel mod køb af OW Bunker, "Selskabet er kendetegnet af meget små marginaler og meget følsom forretningsmodel" og "kvaliteten af selskabet er uhørt dårlig" siger Chefstrateg Domenick Beskos.

Tema: Red alert (O.W. Bunker)

Chefstrateg Domenick Beskos løfter sløret for Momentum Markets investeringsstrategi

Momentum Markets har identificeret 22 sektorer som de følgende år har udsigt til forbedrede indtjeningsmarginaler, og som dermed er attraktive investeringscases.

Hvilke historier og aktører skal du følge i markedet?

Momentum Markets chefstrateg, Domenick Beskos, anbefaler køb af Blackberry på 8$ på baggrund af, at han ser Blackberry som et ”software og device” selskab og ikke en mobilproducent, som andre aktører prisfastsætter den som.

Opfølgning på Alpha Bank investeringscase

Chefstrateg Dominick Beskos fra Momentum Markets er gæst med opfølgning på investeringscasen Alpha Bank.

Tema: Alpha Bank

Gode investeringsmuligheder i det græske aktiemarked

Rekapitaliseringen af de græske banker byder på lukrative investeringsmuligheder i bl.a. Alpha Bank. Vi har besøg af Domenick Beskos, chefstrateg Momentum Markets, der også mener, at presset på råvarepriserne er aftalt spil.

Tema: Alpha Bank

Content:

Chosen