LONG-TERM INVESTMENT

Video

Momentum Markets publishes all videos in witch we participate. The videos are listed below sorted and marked by categorized topics.

 

Choose, click and see.

Broadcasts

Chosen

Boble i biotek- og medicinalaktierne

Domenick Beskos er i Børsen Play med en analyse af biotek- og medicinnalsektoren der viser en boble som er ved at briste.

Theme: Biotek-Medicinal, Red alert (Biotek-Medicinal boble)
Chosen

Efter flere års investor afsky, er det nu tid til at købe luftfart

Air France – KLM kommer med deres bedste regnskab i 10 år og opjusterer deres forventninger til 2016. Domenick Beskos er i Børsen Play studiet, med en anbefaling af europæisk luftfart til den langsigtede investor.

Theme: Luftfart
Chosen

December korrektionen vil fortsætte ind i januar

Outperformance af Mega Caps i 2015, dækker over at de fleste aktier har givet negativt afkast i årets løb, og gør dermed aktiemarkedet sårbar på kort sigt. Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med en analyse af den amerikanske renteforhøjelses effekt i aktiemarkederne.

Chosen

Danske aktier i et historisk perspektiv – 25 % fald forude!

Overinvestering skaber bobler, som man som investor bør beskytte sig imod. Sektorrotation skaber nye muligheder i selskaber som understøttes af ændringer i fundamentale forhold.

Filter:

Chronological

Filter by:

  • Chronological
  • Luftfart
  • Alpha Bank
  • Olieprisen
  • Sberbank
  • Dollar
  • Biotek-Medicinal
  • Twitter
  • Red alerts

Guld og guldmineaktier kan være et godt sted at være investeret i 2017

Konfrontatoriske Donald Trump er på nippet til at starte både handels- og valutakrig. Har han interesse i at skabe en krise på aktiemarkedet for på den måde at skabe konsensus i det republikanske parti?

Store aktiefald i vente i 2017 – Novo Nordisk vil fortsætte ned

Er aktiemarkederne på vej ind i en "perfekt storm" i januar 2017? Tilbageholdt skattesalg, fornyet svækkelse af den kinesiske valuta og institutionelle investorers rebalancering af porteføljerne er samlet en farlig cocktail i januar 2017.

Hvad kan man lære af svenske Fingerprint Cards nedtur i 2016?

Fingerprint Card var i 2015 investor-darling blandt danske investorer som købte sig ind i selskabet tæt på toppen. Vores analyse som vi redegjorde for i radio24syvs udsendelse den 8. januar 2016, tilsagde at stigningen byggede på et meget svagt fundament og vi advarede kraftigt mod at investerer i selskabet.

Tema: Red alerts

Aktiemarkedet godskriver alle de positive effekter af Trump

Men en ”re-rating” af amerikanske aktier, som medtager bagsiden af Trumps økonomiske politisk, vil ramme obligations- og aktiemarkederne hårdt!

Stor stigning i 10 årige renter er en trussel for aktiemarkedet

Sektorrotation ind i cykliske aktier skaber i første omgang stigninger efter Trump sejr. Men stigning i de 10 årige renter er en stor trussel for Risk Parity Funds, som ligger forkert investeret i obligationer og dyre teknologi og høj-dividende aktier. På kort sigt kan det trække hele aktiemarkedet ud i en større korrektion.

Pandora risikerer samme kursskæbne som Novo

Svaghed i det seneste regnskab varsler at selskabet kan miste sin vækststatus. Pandora har i år købt næsten 4% af egne aktier og dermed bidraget til en boble i aktien.

Tema: Red alerts

Boblen i Novo er et symptom på overvurderede danske aktier

I halvandet år har Novo-aktien været i en distributionsfase, hvor "velinformerede" investorer sælger løbende til "disinformerede" investorer. I denne periode har mediebilledet sovset investorerne ind i varmluft-historier og fjernet fokus fra fakta! Pandora og Genmab er igangværende eksempler på netop dette fænomen.

Tema: Biotek-Medicinal

Beskos forudså Novos nedtur – nu tror han på kurs 150

Novo fik lokket analytikere og investorer ind i deres egen boble. Dagens nye nedgraderede vækstmål vil ikke holde og nye nedrevideringer kommer i 1. kvartal 2017. De næste 3 år kan blive helt uden nogen vækst overhovedet.

Tema: Biotek-Medicinal

Aktiemarkedets fundament er usundt

Stigende lange renter og faldende indtjening i virksomhederne varsler en større korrektion. De populære Risk Parity Funds vil forstærke den negative tendens i et miljø, hvor obligationer og aktier vil falde samtidigt i et selvforstærkende negativt loop!

Novo er katalysator for 15% korrektion!

Det danske aktiemarkeds distributionsfase varsler en større korrektion. De institutionelle Investorer har nedbragt deres positioner, mens de mindre investorer har købt op. Den præmie som det danske marked har handlet til står for fald.

Tema: Biotek-Medicinal

Hvilke institutionelle Investorer har købt sig ind i SAS?

De nordiske lande mister kontrollen over SAS, efter at Norge og Sverige har nedbragt deres ejerandel. SAS kan dermed reelt fungere som et privatejet selskab til gavn for aktionærerne uden at være underlagt politisk indflydelse.

Tema: Luftfart

Stor risikobog gør Deutsche Bank sårbar

Masser af redskaber i EBCs værktøjskasse til at holde Deutsche Bank oppe. Spørgsmålet er hvem der skal betale for bankens deroute og de politiske konsekvenser.

Byderne kredser om Twitter

Senest har Google hyret Lazard til at rådgive om Twitter køb. Microsoft rygtes at være på vej med bud. Vi ser stadig Apple som den ideelle partner til Twitter.

Tema: Twitter

Forstå Deutsche Bank krisen

Centralbankernes pengeudpumpning eroderer hele banksektoren og stimulerer ”kasino kapitalisme” som specielt Deutsche Bank er eksponent for.

Mange bejlere til Twitter!

Vil Apple byde ind i den kommende budkrig? Salesforce og Google har lagt bud ind, og i baggrunden spørger Viacom, Microsoft og Disney! Aktien er steget mere end 60 % siden vores analyse og købsanbefaling af 18. maj, men vi holder fast.

Tema: Twitter

Stigning i 10 årige renter – hvem sidder med ”Sorteper”

Post brexit er mange investorer ”lokket” ind i ”stabile” defensive aktier som alternativ til obligationer. Sidder de med Sorteper?

SAS er blevet gode til at tjene penge!

Fremgang på 56% i indtjeningen fra 550 mil. SEK til 850 mil. SEK i de tilsvarende 3 kvartaler sidste år. Stærk vækst på 12% i trafiktal for august bekræfter at SAS står foran varig fremgang i indtjening og omsætning.

Tema: Luftfart

Banker og luftfart bliver de attraktive sektorer i 2. halvår 2016

Opbremsning eller afslutning på lavrente miljø vil begunstige bank- og luftfartsektor, som er de europæiske sektorer der blev mest forslået af Brexit. Kursstigninger på 20% forventes i udvalgte selskaber i andet halvår af 2016.

Tema: Luftfart

Amerikansk jobrapport er en ”loose – loose” situation!

Markedstilliden til den amerikanske centralbank er på retur, og FED står nu med ryggen mod muren mht. at normalisere renteniveauet.

SAS leverer bedste trafiktal for juli nogensinde!

Kun få dage efter vores opfordring i Børsen Play til at udnytte den lave aktiekurs til køb af SAS, stiger aktien 20% under stor omsætning. Trafiktallene bekræfter dermed at forretningen går forrygende.

Tema: Luftfart

Novo presses af ændringer i det amerikanske diabetes marked

Øget konkurrence på diabetes markedet resulterer i faldende priser. Novo aktien som historisk har handlet til en præmie er sårbar, da udenlandske investorer nedprioriterer diabetes aktier og sælger ud af Novo. Novo aktien vil over de næste 12 måneder bevæge sig mod kurs 240.

Tema: Biotek-Medicinal

Stærke luftfartsregnskaber ignoreres af markedet

På trods af strejker, terror og Brexit leverer den kontinental europæiske luftfart de bedste regnskaber i 10 år! Forsigtige pejlinger for 2. halvår skal ses på baggrund af besparelsesforhandlinger med personalegrupperne i Air France og Lufthansa.

Tema: Luftfart

Lave renter holder markederne oppe

Aktiemarkederne ligger i toppen af årets trading range, men faldende oliepris giver varsel om bevægelse ned igen. Sektorrotation vil begunstige luftfart og cykliske aktier.

Domenick Beskos: Tror stadig på Twitter-aktien trods kurstæsk

Twitter leverer en indtjeningsfremgang på 30 pct. over hvad analytikerne forventede i 2. kvartals regnskab. Transformationen til en broadcast selskab, i første omgang indenfor for sport, tegner konturerne til den upside der ligger i aktien. Den regnskabsmæssige effekt forventer vi slår igennem i 4. kvartal.

Tema: Twitter

Tro det eller lad være – Brexit gør EU stærk

Flere lighedspunkter mellem den engelske og den græske afstemning sidste sommer, hvor EU under pres kommer styrket ud af situationen.

Chefstrateg: Britisk valggyser er aflyst

Markedet virker træt og institutionelle investorer sælger ind i dagens stigning.

Twitter står foran stor indtjeningsfremgang

Twitter udvider sit indtjeningsgrundlag fra reklamer og annoncer, ved at inkludere de brugere som "kigger" med på Twitter, men som ikke har en Twitter konto. Dette forventes at give Twitter en dramatisk indtjeningsfremgang allerede i 3. kvartal i år.

Tema: Twitter

Algoritmer og bookmakere styrer markedet før afstemning

Bookmakernes prognoser er mere brugbare i forhold til mere eller mindre tvivlsomme meningsmålinger. Som langsigtet investor bør man ikke lade sig forstyrre af dag til dag udsving.

Investorerne er stadig overeksponeret i DK aktier

Man kan beskytte sin portefølje midlertidigt ved brug af ”bear produkter” på danske regnbue aktier. Regnbue aktier er selskaber der ser godt ud på afstand og hvor investorerne forventer at finde guld for enden af regnbuen. Når selskaber er hypet af medier og analytikere, og aktierkursen er ude af trit med traditionel prisfastsættelse, er kurssårbarheden stor.

Tema: Red alert (Regnbue aktier)

Biotek og medicinal vil forsat underperforme i 2016

Mange privatinvestorer ligger stadigvæk alt for eksponeret. Risiko for skuffende salg de kommende kvartaler kan ramme Genmab's aktiekurs. (Børsen Play har på foranledning af Genmab A/S nedklippet indslaget med 23 sek.)

Tema: Biotek - Medicinal, Red alert (Genmab)

Aktiemarkederne varsler korrektion, forstå hvorfor

Flere af de seneste års ledende aktier kan ikke leve op til investorrenes forventninger.

Twitter – Stærk indtjening på vej i misforstået aktie

Twitter på vej til at blive førende medieselskab indenfor "real time search" og "interaktiv video".

Tema: Twitter

Morgan Stanley og HSBC opgraderer græske bankaktier til køb

Græsk økonomi har fået investorernes bevågenhed. Chefstrateg, Domenick Beskos med en follow up på græske bankaktier.

Tema: Alpha Bank

Det vigtigste for dine aktier i ugen, som kommer

Chefstrateg, Domenick Beskos, kommenterer på de væsenligste forhold på markederne for den kommende uge.

Chefstrateg: Jeg tror og håber ikke at Lufthansa køber SAS

SAS-aktien handles til en uhørt billig price-earning værdi. Potentialet i aktien er betydeligt større end det.

Tema: Luftfart

Olieprisen kommer under 20 dollar til sommer

Dødsspiralen er intakt. De historisk høje olielagre og oliereserver, samt udfasning af olie som energikilde generelt, lægger pres på de olieproducerende lande for at sælge hurtigt ud af deres olie.

Tema: Olieprisen

Svaghedstegn i amerikanske aktier

Dollar svækkelse forstærker sektorrotation ud af healthcare/biotek.

Tema: Biotek-Medicinal

EBCs Draghi gør op med svag Euro strategi

Genial og revolutionerende plan begunstiger sydeuropæiske og tyske banker, samt alle små og mellemstore virksomheder, på bekostning af tyske eksport virksomheder.

Derfor skal du købe SAS aktier

SAS er på vej til rekord år med nye ruter og stærk pricing power.

Tema: Luftfart

Danske aktier i et historisk perspektiv – 25 % fald forude!

Overinvestering skaber bobler, som man som investor bør beskytte sig imod. Sektorrotation skaber nye muligheder i selskaber som understøttes af ændringer i fundamentale forhold.

Derfor skal Novo-aktien ned i kurs 240 – svarende til 30 pct.

Novo er på vej ind i en periode, hvor aktien skal prissættes som et modent selskab. Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med en analyse af Novo-aktien.

Tema: Biotek-Medicinal, Red alert (Novo)

Risiko for kinesisk mega-devaluering i næste uge

Kinesisk mega-devaluering vil løse op for ubalancer i verdensøkonomien. Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med analyse af den kinesiske valuta.

Derfor vil biotekaktier fortsætte med at falde

Institutionelle investorer vil forsat nedvægte deres andel af biotek- og medicinalaktier i 2016 og 2017. Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med en analyse af biotek-og medicinalsektoren.

Tema: Biotek-Medicinal

Forventning om svage økonomiske nøgletal

Indtjenings- og omsætnings recession fra amerikanske virksomheder vil formodentlig lægge låg på væksten og risikoen for BNP recession er stigende. Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med en analyse af de økonomiske BNP tal fra USA.

Dollaren vil falde med 20%

På kort sigt vil efterspørgslen efter dollar stige, men i løbet af 1. eller 2. kvartal vil efterspørgslen falde, med dollarfald til følge ind i 2017. Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med en analyse af dollarkursen.

Tema: Dollar

Sådan har vi tjent på aktienedturen

Momentum Markets har ultimo 2015 hedget porteføljerne som værn mod et fald i aktiekurserne. Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play studiet, hvor han illustrerer hvordan man beskytter sin portefølje i faldende markeder.

Ubalancer i markederne vil medføre yderligere fald på kort sigt

Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med opfølgning på hvorfor vi nu oplever faldende aktiemarkeder.

Luftfart bliver aktie-vinder i 2016

Faldende brændstofpriser og vækst i den underliggende forretning gør luftfartsektoren til den sektor der suverent vil opleve den største indtjeningsfremgang i 2016 og 2017. Chefstrateg, Domenick Beskos er i Børsen Play med en analyse af den europæiske luftfartsektor.

Tema: Luftfart

December korrektionen vil fortsætte ind i januar

Outperformance af Mega Caps i 2015, dækker over at de fleste aktier har givet negativt afkast i årets løb, og gør dermed aktiemarkedet sårbar på kort sigt. Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med en analyse af den amerikanske renteforhøjelses effekt i aktiemarkederne.

Her er de aktier du skal satse på i 2016

Indeksene vil stort set være flade og man bør gå efter value aktier. Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med en vurdering af hvilke aktier som vil outperforme i 2016.

Dagens aktiereaktion er ikke den rigtige

Epoke med 7 års nulrente er slut. Chefstrateg, Domenick Beskos er i Børsen Play med en analyse af aktiemarkedernes reaktion på den amerikanske renteforhøjelse.

Aktierne vil falde på renteforhøjelsen i morgen

Den længe ventede renteforhøjelse kan medføre negative aktiemarkeder året ud. Chefstrateg Domenick Beskos er i Børsen Play med en analyse af det amerikanske rentemarked.

Tema: Red alert (faldende markeder i december og januar)

Derfor stiger græske banker kun 30% idag

Domenick er i Børsen Play i dag med en analyse af situationen for de græske banker efter weekendens offentliggjorte stress-test!

Tema: Alpha Bank

Efter flere års investor afsky, er det nu tid til at købe luftfart

Air France – KLM kommer med deres bedste regnskab i 10 år og opjusterer deres forventninger til 2016. Domenick Beskos er i Børsen Play studiet, med en anbefaling af europæisk luftfart til den langsigtede investor.

Tema: Luftfart

Boble i biotek- og medicinalaktierne

Domenick Beskos er i Børsen Play med en analyse af biotek- og medicinnalsektoren der viser en boble som er ved at briste.

Tema: Biotek-Medicinal, Red alert (Biotek-Medicinal boble)

Svag jobrapport er udelukkende negativt

Det amerikanske jobmarked viser strukturel svaghed, og markederne føler nu at FED har forpasset muligheden for en rentestigning.

Dårlige jobtal betyder krig

Markederne har ikke længere tillid til FEDs kurs og vil udfordre den amerikanske centralbank ved at sælge dollaren ned de næste par uger.

Tema: Ikke kategoriseret

Den ny Tsipras kan gøre græske bankaktier attraktive

Chefstrateg Domenick Beskos fra Momentum Markets er i Børsen Play med en vurdering af situationen i Grækenland efter søndagens valgresultat, hvor Syriza bevarer magten.

Tema: Alpha Bank

Stærk amerikansk jobrapport

Selvom markederne forsøger at påvirke den amerikanske centralbank til at vente med en renteforhøjelse, er vi idag kommet tættere på vurderer chefstrateg Domenick Beskos fra Momentum Markets.

Tema: Ikke kategoriseret

Tsipras kan ikke bruge en sejr til noget som helst

Chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med hans vurdering af den græske regerings udskrivning af valg om ja eller nej til kreditorernes forslag til reformer.

Markeder i grønt, Tsipras er en færdig mand

Chefstrateg Domenick Beskos er i Børsen Play studiet med en forklaring på hvorfor markederne nu er positive på Grækenland.

Aftale med EU er på plads, men IMF driller

Momentum Markets chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med en analyse af den græske regeringsleder Tsipras muligheder for at løse landets problemer.

Dollar vil falde drastisk

Momentum Markets chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med et “call” om, at dollaren de næste 12 – 18 måneder vil falde med 20% fra nuværende niveau.

Tema: Dollar

Græsk aftale på vej

Momentum Markets chefstrateg, Domenick Beskos, er i Børsen Play med et “take” på Grækenland og en aftale med EU.

Græske aktier er billige nu

Chefstrateg Domenick Beskos er i Børsen Play, med en analyse af det græske aktiemarked.

Er Novo Nordisk overvurderet?

Momentums Chefstrateg Domenick Beskos er i studiet og forklarer hvorfor Momentum Markets ser Novo Nordisk aktien som en dyr prisfastsat aktie.

Tema: Biotek-Medicinal

Strateg: Tjen ved at være på forkant

Momentums Chefstrateg Domenick Beskos er i studiet og forklarer om at være på forkant med markedet, for derved at få tiden som en medspiller for investeringen.

Oliepriskollaps og SAS

Momentums Chefstrateg Domenick Beskos punkterer myten om SAS i 21:30 TV Avisen. Seneste regnskab maskerer de positive udsigter for SAS. Kollapset i olieprisen vil slå fuldt igennem på SAS regnskab fra 1. kvartal 2015.

Tema: Luftfart

Content:

Chosen